E-mail: info@knightsofmaltaosj-bg.com    |    Phone: +359 887 280 082   

Прекрасна инвеститура на O.S.J. в Малта и едно изключително високо признание и отличие за Великия Приор на България

Knightsofmalta-OSJ > Новини > Прекрасна инвеститура на O.S.J. в Малта и едно изключително високо признание и отличие за Великия Приор на България
  • OSJ Knights of Malta
  • Няма коментари

На 26-ти юни, в Малта се проведе поредната церемония по инвеститура. На това тържествено събитие Постуланти от нашия древен Орден получават своето посвещение и признание за Рицари. Нашите членове и съмишленици отново взеха участие в този прекрасен ритуал и споделиха невероятните и изпълнени с позитивна енергия моменти заедно всички останали участници от различни държави.

По време на инвеститурата, която бе извършена в красива катедрала в центъра на град Валета, 4-ма Постуланти от нашият Велик Приорат България бяха посветени и признати за Рицари, като церемонията беше водена от Великия Магистър на Ордена Дон Базилио Кали Принц Рюрокович.

По време на церемонията, Великия Магистър издигна в степен и посвети в титла Великия Приор на България Иван Ганчев, като му присъди изключително високото отличие, титлата Grand Bailiff. Тази висока чест cе оказва за първи път на българин и е резултат от усилията и усърдната работа на всички членове на Велик Приорат България на O.S.J.

След тържествената церемония в Катедралния храм във Валета, всички гости имаха възможността да споделят една прекрасна гала-вечеря под звездите и в уюта на Малтийски средновековен рицарски замък.

Като част от официалната програма, в централата на Ордена Приорите на различните държави, както и други високопоставени лица имаха възможност да се срещнат и да обсъдят бъдещите инициатива.

Вашият коментар