E-mail: info@knightsofmaltaosj-bg.com    |    Phone: +359 887 280 082   

ОТЛИЧИХА ВЕЛИКИЯ ПРИОР НА СУВЕРЕНЕН ОРДЕН НА СВ. ЙОАН, РИЦАРИ НА МАЛТА С ПОЧЕТЕН ПРИЗ ЗА "ДОБРОДЕТЕЛ НА 2020 Г."

Knightsofmalta-OSJ > Благотворителност > ОТЛИЧИХА ВЕЛИКИЯ ПРИОР НА СУВЕРЕНЕН ОРДЕН НА СВ. ЙОАН, РИЦАРИ НА МАЛТА С ПОЧЕТЕН ПРИЗ ЗА „ДОБРОДЕТЕЛ НА 2020 Г.“
  • OSJ Knights of Malta
  • Няма коментари

Великия Приор Иван Ганчев беше отличен с почетен приз за „Добродетел на 2020 г.” от Национално сдружение на сираците в България (НССБ). Той беше отличен за принос към развитието на деца и младежи лишени от родителски грижи. Той сподели че заслугата за този приз е на всички почтенни и човеколюбиви, Братя и Сестри от Великия Приорат, които не се поколебаха да отделят средства, време и енергия за да помагат.

Отличието беше получено на официалната церемония, която се проведе в София, от Хоспиталиера на Ордена, Марио Първанов. Той благодари и заяви че с оромно желание помагаме на НССБ и активно работим в насоката на съвместни инициативи с който да помогнем на децата лишени от родителска грижа в страната.

За пета поредна година, на 23-ти юни, се състоя официална церемония за връчване на почетен приз за „Добродетел 2020“ от Националното сдружение на сираците в България. Отличията се връчват на организации, фирми и общественици, които през изминалата година са подкрепяли социални инициативи на Сдружението в подкрепа на деца, лишени от родителска грижа в страната.

Вашият коментар