E-mail: info@knightsofmaltaosj-bg.com    |    Phone: +359 887 280 082   

Екскурзия до Рилския Манастир на младите ученици от Енорийски обучителен център при храм „Покров Богородичен”

Knightsofmalta-OSJ > СЪБИТИЯ > Екскурзия до Рилския Манастир на младите ученици от Енорийски обучителен център при храм „Покров Богородичен”
Щастието е смисълът и целта на живота, върховният стремеж на човешкото съществуване.“ 

– Аристотел

На 23-ти юни 2019 г., младите ученици от Енорийски обучителен център при храм „Покров Богородичен”, завършиха учебната година с еднодневна екскурзия до Рилския Манастир. Тази екскурзия беше реализирана, благодарение на щедростта и милосърдието на членовете на Ордена, приятели и съмишленици, които по време на Благотворителната Пролетна Вечер подкрепиха произведенията на малките иконописци и дърворезбари.
„Екскурзията мина прекрасно. Много благодаря от мое име и от името на децата и Боян. Посетихме църквата, поклонихме се на мощите на Св.Иван Рилски, посетихме и двата музея и накрая се качихме до гроба и пещерата.“

– Младенка Ланджева, основател и ръководител на школата по иконопис


Милите думи от Младенка, стоплиха душата ни, а снимките на щастливите деца – сърцата ни! Благодарим от сърце на нашите приятели и съмишленици които ни подкрепят в помощта на младите ученици от Енорийски обучителен център при храм „Покров Богородичен”.
Бъдете Благословени!